Tilmelding til Kartondysten 2024/2025

Nu starter vi dysten for større genanvendelse. Som pædagog og lærer tilmelder du din afdeling og klasse i denne tilmeldingsformular. Som pædagog/lærer er du velkommen til at tilmelde din vuggestue, børnehave, fritidsordning eller børnehaveklasse-6. klasse på denne tilmeldingsformular.

Kartongmatchen 6 Kids

Information

Hvis cirklen bare står og kører, kan det skyldes en gammel browser på din computer. Hvis det er tilfældet, så prøv at lave tilmeldingen fra en mobiltelefon eller tablet, da disse har nyere internetprogrammer.

For at logge ind på Mine sider skal din konto være aktiveret. Når tilmeldingen er gået igennem, får du en bekræftelse på e-mail. Klik på linket i mailen for at aktivere din konto, så du kan logge på. Kommer der ikke nogen bekræftelsesmail? Check din spam mail!

Kontakt os på info@kartondysten.dk, så hjælper vi dig med at aktivere din konto.

Logga ind på Mine sider og klikker på ”Tilføj klasse/børnehaveafdeling”. Udfyld oplysningerne og klik på gem. Alle tilmeldte klasser/børnehaveafdelinger er nu på samme side med samme login-oplysninger.

Får vi noget materiale efter tilmeldingen?
I modtager et digitalt velkomstbrev fra os. Denne mail sendes manuelt og det kan derfor vare lidt, hvis tilmeldingen laves i en weekend!

Kontakt os

Når du har sendt dit spørgsmål, får du svar i løbet af et par arbejdsdage.