Kartondystens venner

Sun Lolly har med sin unikke trekantede form og forfriskende smag, været en del af den danske sommer siden 1979. Elsket af de små og knap så små, er Sun Lolly frys selv-is lavet med frugtsaft og indeholder ikke kunstige sødemidler eller konserveringsmidler.

Du kan også nyde os i et udvalg af tørst slukkende frugtdrikke og smoothies. Ligesom frys selv-isene så er de lavet med frugtsaft og indeholder ikke kunstige sødemidler.

Instagram: @sunlolly.dk

Facebook: @sunlollydk

TikTok: @sunlollydk

Læs meget mere om os her: https://www.sunlolly.com/da/

Velkommen til NATURLI’– hvor vi gør vores bedste for at SKABE EN POSITIV FORANDRING FOR JORDEN, hvor vi eksperimenterer med SKØRE innovationer, og hvor vi gør vores allerbedste for at skabe de BEDSTE plantebaserede produkter på planeten!

Vi er ret go’e til det, fordi vi har gjort det siden 1988. Vi troede engang, at kød og mælk kun kunne komme fra dyr, men DEN TID ER FORBI!

Hos NATURLI’ bruger vi kun de allerfineste ingredienser fra naturen og forvandler dem til plantebaserede fristelser, som vil slå benene væk under dig! NATURLI’ inviterer kødspisere, plantespisere og alle derimellem til at skabe en forandring, for vi er nødt til at indse det – vores verden er i forandring.

Instagram: @naturli

Facebook: @naturli

Tiktok: @naturlifoods

Læs mere på:

https://www.naturli-foods.dk

Rynkeby havde sin start i 1934, da Inger Rasmussen begyndte at fremstille most i sin kælder i Rynkeby. Tingene tog hurtigt fart og inden længe var det ikke blot lokalsamfundet der købte hendes most. I 1953 overtager Ingers datter Dagmar Rynkeby og snart begynder produktionen af solbærsaft og produkterne eksporteres uden for Danmarks grænser. I dag ligger Rynkeby stadig på Fyn og der er den samme kærlighed til håndværket som dengang. Siden 2003 har Rynkeby også støttet Team Rynkeby, der donerer til bl.a. Børnecancerfonden og i 2022 har indsamlet mere end 640 mio. kr. til formålet.

Instagram: @RynkebyFoods

Facebook: @RynkebyFoods

LinkedIn: @RynkebyFoods

Læs mere på:

www.rynkeby.dk

Om Fiskeby Board

Fiskeby blev grundlagt i Norrköping i 1637, som en af Europas første papirfabrikanter. I dag er vi de eneste i Skandinavien, der fremstiller emballagekartoner af 100% returfiber.
 
Vi er også den eneste kartonfabrik i Skandinavien, som tager imod drikkeemballager, som afleveres til genbrug.
 

Engagementet i at bidrage til en bæredygtig udvikling ligger dybt i vores virksomhed. Vi bestræber os på at minimere vores miljøpåvirkning på hvert eneste trin i produktionsprocessen. Kartongenbrug er godt for miljøet, da der spares energi og det bidrager til en effektiv udnyttelse af naturens ressourcer, som fremmer den cirkulære bioøkonomi. Papir og karton giver et lavt Co2-aftryk, som yderligere reduceres, når det genbruges, da kuldioxid bliver ved med at bindes i fibrene, når de genanvendes.

Emballagematerialet kommer tilbage til os efter at have været igennem producent, detailhandel, forbrugs- og genbrugsleddet. Kredsløbet fungerer takket være et konstant tilskud af emballager, fremstillet af frisk fiber fra træindustrien. For yderligere at reducere vores miljøpåvirkning bruger vi vedvarende energi. Det, der ikke kan bruges i fremstillingen af kartoner, omdannes til energi til at producere damp til opvarmning og tørring i processen samt en del af den strøm, der kræves i virksomheden. Siden 2015 har vi også haft eget biogasanlæg, som renser fabrikkens afløbsvand.

Masseproduktion

Returemballagerne blandes med vand i en såkaldt tromle. I tromlen separeres plast i for eksempel mælkekartonen fra papirfibre ved hjælp af lunkent vand. Fibrene bruges som råvare i ny papir og karton produktion. Plast og aluminium som ikke kan bruges til papirbaseret emballage og produkter, kan genanvendes som energi og blive til dampe, som tørrer kartonet eller de kan produceres til nye ting som fx. plastikkasser eller materialer til byggebranchen.

Læs mere her:
www.fiskeby.com

Skoletjensten

Skoletjenesten er nationalt videncenter for eksterne læringsmiljøer. Skoletjenesten.dk rummer forskellige aktiviteter som videncenter. På forsiden kan du tilgå Skoletjensten.dk temaer i det øverste felt. I hovedmenuen kan du finde alle hovedydelser som videncenter:
– Viden & værktøjer
– Arrangementer
– Sparring & konsulentydelser
 
Skoletjenesten.dk rummer desuden en nationale portal, som samler og præsenterer undervisningstilbud i eksterne læringsmiljøer, så lærere, pædagoger og undervisere i dagtilbud, grundskolen og ungdomsuddannelser kan finde relevante tilbud i planlægningen af deres undervisning. Portalen tilgås ligeledes via hovedmenuen. Læs mere her:
 

Brancheforeningen Cirkulær

Brancheforeningen Cirkulær er en politisk styret interesseorganisation bestående af kommuner og kommunale affaldsselskaber. Vi er en specialforening, der varetager medlemmernes virksomhedsintresser. Brancheforeningen Cirkulær har 60 medlemmer bestående af kommuner, fælleskommunale affaldsselskaber og modtagestationer i Danmark og på Færøerne. Medlemmerne indsamler og håndterer husholdningsaffald og erhvervsaffald fra 98 kommuner for 5,6 mio. borgere. Læs mere her.

cirkulaer.dk

Kontakt os

Når du har sendt dit spørgsmål, får du svar i løbet af et par arbejdsdage.