Dyst 3

Fortæl det til 100

I dyst 3 skal eleverne på forskellige måder sprede deres viden om genanvendelse af mad- og drikkekartoner. En tom mad- og drikkekarton er ikke affald, men en værdifuld råvare for nye produkter. Ved at genanvende den, sparer du naturens ressourcer og reducerer både energiforbrug og dit eget klimaaftryk. Tænk, hvis alle bare vidste det! Hjælp os med at sprede budskabet!

Fortæl det til 100

Sammen skal I tænke over, hvordan I skal sprede budskabet om genanvendelse på bedste måde. Fx:

  • Spred forskellige budskaber om genanvendelse af mad- og drikkekartoner ved at tegne og/eller skrive, brug gerne vores uddelningskort.
    • Lad hver elev uddele sine uddelningskort til familie og naboer.
    • Lav en stor collage med alle uddelningskortene. Lav en udstilling på skolen, i supermarkedet, på biblioteket, på kommunen…  eller tag et kort og læg det på internettet eller på de sociale medier.
    • Brug fantasien til at finde ud af, hvordan I kan sprede jeres budskab og lad jer inspirere af vores ”Lille kampagneskole”, som I finder under undervisningsmateriale.
  • Kan udfordre og konkurrere i hvordan man folder en karton sammen og genanvenderden. Gør opmærksom på jeres konkurrence i skolen eller lokalavisen.

Tag ET billede og beskriv kort, hvordan I valgte at sprede budskabet om at genanvende mad- og drikkekartoner eller lav EN lille video, som fortæller, hvad I har gjort. Upload jeres resultater på Mine sider senest den 17. marts 2024.

Hvis man er hurtig og uploader dyst 3 senest 18. februar 2024, har man muligheden for at konkurrere om flere gode præmier fra Rynkeby og Tetra Pak.

En jury bestående af personer fra Rynkeby og Tetra Pak udvælger de mest inspirerende og tankevækkende bidrag som vindere. Tre vindende bidrag fra trin Børnehave kl. til 3. kl. samt tre bidrag fra klassetrin 4.-6. bliver valgt som vindere. Juryens afgørelse kan ikke ankes.

Sørg for at tage billeder i overensstemmelse med skolens retningslinjer. Hvis ikke I angiver andet, når I lægger et bidrag op, så forbeholder Tetra Pak og deres kunder sig retten til at anvende billederne på sine kanaler.

Download PowerPoint, som beskriver dyst 3 her!

Dyst 3 uploades på Mine sider senest den 17. marts 2024.

Inspiration fra fremlagte bidrag:

Klik på billedet for mere info

Der er ikke kommet nogen bidrag endnu.

Kontakt os

Når du har sendt dit spørgsmål, får du svar i løbet af et par arbejdsdage.